:: انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم ::

اطلاعیه فوری

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم (شبانه)

جهت ثبت نام نیمسال دوم 91-90 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین کلیه بدهیهای معوقه خود تا قبل از شروع ثبت نام نیمسال آتی اقدام نمایند. در غیر اینصورت سیستم اجازه ثبت نام به این دانشجویان را نخواهد داد.

جهت اطلاع از میزان بدهی خود به دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه (امورمالی) مراجعه و مبلغ مذکور را به حساب شماره 2177579002002 بانک ملی ایران - شعبه مینو - کد 1235 - به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه واریز نموده و اصل و کپی فیش خود را به دفتر آموزشهای آزاد تحویل نمایید.

دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 2600 بار   |   دفعات چاپ: 521 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 107 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.169 seconds with 958 queries by yektaweb 3506