:: زمان ثبت نام درخواست میهمانی و انتقال ::

اطلاعیه در خصوص زمان ثبت نام درخواست میهمانی و انتقال

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی متقاضی میهمانی و انتقال می رساند از تاریخ 1/2/91 لغایت 31/2/91 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند، دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا از کلیه متقاضیان میهمان اعم از میهمان مبناء یا دانشجویان میهمان فعلی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی آنان بررسی شود لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 3677 بار   |   دفعات چاپ: 558 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 67 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.186 seconds with 959 queries by yektaweb 3455