:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد نوبت دوم ::

اطلاعیه فوری

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم (شبانه)

جهت ثبت نام نیمسال اول 92-91 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین کلیه بدهی های معوقه خود تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم اقدام نمایند. در غیر اینصورت سیستم اجازه ثبت نام به این دانشجویان را نخواهد داد.

جهت اطلاع از از میران بدهی خود به امور مالی آموزشهای آزاد مراجعه و مبلغ مذکور را به حساب شماره 2177579002002 بانک ملی ایران ـ شعبه مینو ـ کد 1253 ـ به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه واریز نموده و اصل و کپی فیش خود را به امور مالی آموزشهای آزاد تحویل نمایید.

دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 2665 بار   |   دفعات چاپ: 448 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 61 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.168 seconds with 959 queries by yektaweb 3455