:: قابل توجه کلیه دانشجویان جدید الورود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۶/۶ |

ضمن تبریک قبولی و خیرمقدم به شما عزیزان به آگاهی می رساند فعالیت های آموزشی کلیه دانشجویان از قبیل انتخاب واحد، ترمیم (حذف و اخذ) ، درخواست اشتغال به تحصیل، رویت دروس و نمرات  از طریق سامانه  "گلستان"  به آدرس :   golestan.iust.ac.ir  صورت می پذیرد.

جهت ورود به این سامانه در اولین بار نام کاربری و گذرواژه را به شکل زیر تکمیل نمایید:

نام کاربری : شماره دانشجویی

گذرواژه     : کد ملی

با آرزوی موفقیت و سربلندی

دفعات مشاهده: 2994 بار   |   دفعات چاپ: 594 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 38 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.194 seconds with 959 queries by yektaweb 3455