:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397

:: تقدیر از کارشناسان برتر حق التدریس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۷/۲۷ |

همزمان با جلسه شورای آموزشی دانشگاه، از کارشناسان برتر حق‌التدریس دانشگاه تقدیر شد

روز سه‌شنبه، بیست و سوم مهرماه 1392 و همزمان با نشست شورای آموزشی دانشگاه از کارشناسان برتر حق‌التدریس دانشکده‌های مختلف تقدیر شد.

در این جلسه که معاونان آموزشی دانشکده های مختلف دانشگاه، در آن حضور داشتند، در خصوص زمان حذف اضطراری، پرداختی حق‌التدریس اساتید و تقلیل طول ترم آموزشی از 16 به 15 هفته، بحث و بررسی شد و مقرر گردید کمیته‌ای با عنوان بررسی مشکلات تقویم آموزشی و راهکارها، نواقص تقویم آموزشی و سیستم گلستان را ارزیابی نمایند.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد فتحیان، معاون آموزشی دانشگاه، آماری از پذیرفته‌شدگان مقاطع مختلف تحصیلی سال جاری دانشگاه ذکر کرد و در بخش‌های مختلف جلسه پاسخگوی دیدگاه‌های ، معاونان آموزشی دانشکده‌ها بود.

در پایان این جلسه نیز از کارشناسان حق‌التدریس خانم‌ها: سروی (دانشکده مهندسی راه‌آهن)، تورانی (دانشکده مهندسی کامپیوتر)، امینی، الهی و محسنی (دفتر حق‌التدریس دانشگاه) و آقایان شجاعی (دانشکده معماری و شهرسازی)، کلانتر (دانشکده مهندسی مواد) عامری (دانشکده ریاضی) و یزدانی (دفتر حق‌التدریس دانشگاه) به عنوان کارشناسان برتر با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3443 بار   |   دفعات چاپ: 659 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3705