:: انتخاب استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96
:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی

:: فراخوان دریافت دستاوردهای دانشجویی در کلیه مقاطع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۹/۱۱ |

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در کلیه مقاطع می رساند، که دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه (به مناسبت هفته پژوهش ، 16  تا  20 آذرماه) نمایشگاهی به منظور معرفی دستاوردهای علمی-پژوهشی شامل :  کتابهای دانشجویی-طرح پژوهشی-اختراعات و ...  برگزار می کند.

از کلیه دانشجویان عزیز درخواست می گردد تا تاریخ شنبه  9  آذرماه محصولات علمی-پژوهشی خود را به همراه مستندات مرتبط جهت  ارزیابی، عرضه و تقدیر  به دفتر استعداد های درخشان واقع در دانشکده قدیم کامپیوتر ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 2026 بار   |   دفعات چاپ: 526 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.194 seconds with 958 queries by yektaweb 3506