:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد روزانه و شبانه و دکتری شبانه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۰/۱۷ |

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد روزانه که موظف به گذراندن دروس جبرانی می باشند می رساند که از نیمسال دوم 93-92 ، لازم است بدهی خود را به کمتر از 1000000 ریال(یک میلیون ریال) برسانند در غیر این صورت امکان ثبت نام میسر نمی باشد.

دانشجویان مقطع ارشد و دکتری شبانه نیز نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت و کلیه بدهی های معوقه خود اقدام نمایند.

نحوه پرداخت شهریه به یکی از دو روش ذیل قابل انجام خواهد بود:

1) از طریق سیستم گلستان (پرداخت الکترونیکی-برای ورودی های 93-92 ارشد روزانه و کلیه ورودی های ارشد و دکتری شبانه)

2) مراجعه به یکی از شعب بانک ملی ایران و پرداخت به حساب سیبا ، شماره 2177579002002 به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران و ارائه اصل و کپی فیش واریزی به دفتر آموزش های آزاد(برای کلیه ورودی ها)

دفعات مشاهده: 2568 بار   |   دفعات چاپ: 477 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 12 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.349 seconds with 959 queries by yektaweb 3455