دسترسی به تمام مطالب::

:: انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه به سمت مدیر کل امور دانش آموختگان خارج از کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۰/۲۲ |

دکتر محمد مهدوی‌ مزده (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران)، به سمت «مدیرکل امور دانش‌آموختگان خارج از کشور» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد .

دکتر مجتبی صدیقی (معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان بورس دانشجویان)، به پیشنهاد معاون بورس و امور دانشجویان خارج، دکتر محمد مهدوی ‌مزده را برای مدت دو سال به سمت «مدیرکل امور دانش‌ آموختگان خارج از کشور» منصوب کرد.

دکتر مهدوی‌، استادیار دانشکده مهندسی صنایع و عضو گروه مدیریت سیستم و بهره‌وری دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد.

دفعات مشاهده: 8797 بار   |   دفعات چاپ: 771 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.145 seconds with 827 queries by yektaweb 3455