:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397

:: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه در مورد دانشجویان مقطع کارشناسی ::

مصوبات شورای آموزشی دانشگاه در مورد دانشجویان مقطع کارشناسی

در سال 1393 و 1394

1- گذراندن تمامی دروس پایه کارشناسی قبل از 100 واحد و الزام دانشکده به اخذ دروس پایه در اولین ترم بعد از 100 واحد

تبصره: به دانشجویانی که در دو ترم آخر دروس پایه را اخذ نکرده اند، اجازه امتحان فارغ التحصیلی داده نخواهد شد مگر اینکه درس را اخذ کرده باشند و نمره مردودی در این دروس داشته باشند.

2- در مورد تغییر رشته از رشته ای به رشته دیگر در داخل دانشگاه نمرات بین 12-10 دروس عمومی و پایه بدلیل گذراندن این دروس در همین دانشگاه بایستی توسط دانشکده مقصد پذیرفته و معادل سازی شود. اما پذیرش نمرات دروس تخصصی به عهده دانشکده مقصد است.

3- زمان شروع حذف اضطراری برای یک درس نظری در هر ترم از هفته سوم از شروع ترم تا پایان هفته پانزدهم  آموزشی توسط دانشجو است.

4- امتحان فارغ التحصیلی: دانشجویان می توانند جهت فارغ التحصیل شدن دو درس را تا سقف 6 واحد امتحان فارغ التحصیلی دهند البته با توجه به این نکته که در مورد دروس تخصصی و پایه حتما بایستی در ترمهای قبلی نمره مردودی در این دروس داشته باشند.

تبصره: قبولیهای ارشد می توانند یکدرس را (به جز دروس پایه) با نظر گروه دانشکده بدون داشتن نمره مردودی در آن درس امتحان فارغ التحصیلی دهند. ضمناً این مصوبه برای تمامی ورودیها از ابتدای نیمسال دوم 95-94 قابل اجرا خواهد بود.

5- در مورد قبولیهای ارشد امتحان فارغ التحصیلی در همان بازه زمانی خودش (یکماه اول از شروع ترم) انجام می شود ولی در صورتی نمره قبولی ثبت خواهد شد که دانشجو پروژه را تا پایان آبانماه دفاع و نمره آن ارسال شود، در غیر اینصورت دو درس پروژه و امتحان فارغ التحصیلی را بایستی در همان ترم اخذ و پایان آن ترم امتحان دهند.

6- دانشجویان تمامی ورودیها بایستی در هر ترم حداقل 12 واحد انتخاب نمایند.

دفعات مشاهده: 1568 بار   |   دفعات چاپ: 271 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3705