:: تمدید مهلت ورود نمرات توسط اساتید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۵ |
با سلام و احترام، ضمن عرض خسته نباشید، به استحضار آن دسته از اساتید محترم که نتوانسته اند تا کنون نمرات دروس کارشناسی  یا تحصیلات تکمیلی خود را در سامانه گلستان وارد و یا قفل نمایند می رساند، از تاریخ 1396/06/11 تا تاریخ 1396/06/13 فرصت دارند تا نمرات این دروس را وارد، اصلاح و نیز تایید (قفل نمرات) نمایند.
دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 959 queries by yektaweb 3455